Loading...

website en marketing totaal service

Ondernemers zijn druk met ondernemen. Aan het maken en onderhouden van een website, social media, e-marketing en webshop etc. wordt vaak (te) weinig tijd besteed. Hierdoor wordt omzet en daarmee winst gemist.Veel ondernemers beseffen dat, maar zien weinig of geen mogelijkheden om hier verandering in te brengen. De oplossing is een website en marketing service

Zelf alles doen is vaak geen optie omdat het gewoon te veel tijd kost en ook lastig is om te leren. Daarnaast zijn de investeringen vaak heel hoog. Personeel aannemen voor online activiteiten is een optie, maar kosten lopen vooruit op de opbrengsten en dat geld is vaak niet beschikbaar.

Uw wensen:

 • vast bedrag per maand

 • geen opstartkosten

 • complete online service

 • technisch eenvoudig

 • eigen controle

 • samenwerking met marketing experts

 • geoptimaliseerd voor zoekmachines

Wat heeft u nodig?

Het meest gehoorde antwoord: “Als het maar zonder problemen werkt en dat het geld oplevert”.
Dat is precies de kern van deze service!
Niet de techniek en niet de marketing, maar de combinatie maken deze opzet uniek. Precies wat u als ondernemer nodig heeft.
* Bent u op zoek naar alleen een website met maandelijkse huur zonder opstartkosten? Kijk dan hier

Standaard systemen, maatwerk in uitvoering

Uw onderneming is voor ons uniek. Daarom is maatwerk nodig om te bepalen waar u nu en in de toekomst behoefte aan heeft. In een eerste kennismaking gaan we deze behoefte samen met u bepalen. Daarna gaan we voor u direct aan de slag om het systeem voor u te realiseren.

Onze service is all-inclusive voor een vast bedrag per maand

“Met deze totaal service heb ik een perfect online visitekaartje in handen voor mijn bedrijf. Het werkt altijd, bespaart mij veel tijd doordat het meeste voor mij geregeld wordt. Ik betaal een vast bedrag per maand en heb zelf geen investering hoeven doen.”
“Wij wilden eerst een nieuwe website laten maken. De opstartkosten waren erg hoog en moesten nog alles zelf doen. Nu hebben we een compleet systeem, website en wordt de marketing voor ons gedaan.”
“Met een vast maandelijks bedrag weten we precies waar we aan toe zijn. Geen verrassingen van plotseling hoge rekeningen meer.”

Hoe gaat het in zijn werk?

 • Online eenmalig aanmelden via memberservice onderneemhetonline.nl
 • Na ontvangst eerste betaling nemen wij contact met u op voor opzet systeem
 • Samen met u bepalen we het online marketingplan
 • U levert uw beschikbare digitale materiaal aan
 • Binnen 14 dagen is uw website operationeel
 • Na uw akkoord wordt de website online geplaatst
 • Afhankelijk van uw wensen worden webshop en communicatie systeem opgezet
 • U levert maandelijks uw digitale materiaal aan
 • Marketing services worden gestart
 • Maandelijkse betalingen steeds per automatische incasso
nu aanmelden

Veel gestelde vragen

Zit u ergens voor lange tijd aan vast?

Nee. Na de opstartfase kunt u maandelijks de service beëindigen. U bent geen bedragen verschuldigd, de service en website stoppen. Eventueel kunt u de website en webshop tegen een redelijke vergoeding overnemen.

Zijn er verrassingen in de kosten te verwachten?

Wij bespreken vooraf met u wat u precies van de services kunt verwachten en wat uw rol daarbij is. Dit alles doen we voor een vast bedrag per maand dat voor iedereen gelijk is en blijft. Alleen als u extra dienstverlening wenst, volgt een extra bijdrage. Dit wordt vooraf besproken.

Zijn er eenmalige / opstart kosten?

Nee. Het hele systeem dat u tot uw beschikking krijgt kost normaal gesproken vele duizenden euro’s bij aanvang en daarnaast een uurtarief voor een marketingspecialist per maand. Omdat wij uitgaan van uw tevredenheid en zoveel voordeel in geld en tijd, verdelen wij de kosten over een lange periode.
Daardoor kunnen wij all-inclusive service aanbieden voor een vast maandbedrag van slechts € 175,- (excl. Btw)

Waarom kunnen wij dit zo goedkoop aanbieden?

U maakt gebruik van onze jarenlange ervaring. Daarom kennen wij de technische systemen volledig en hebben deze optimaal ingericht. Dit voorkomt technische storingen en opstartproblemen. Daarnaast werken we op individuele basis met u samen. Hierdoor kunnen we op maat werken en hoeven geen overbodige kosten te maken.

Wat is de Memberservice van onderneemhetonline.nl

De memberservice is een online systeem waarin diverse betaalde en gratis diensten van onderneemhetonline.nl opgenomen zijn. Door middel van service abonnementen krijgt u toegang tot het systeem. Met een login kunt u zich registreren voor meerdere services. Erg handig want zo heeft u alle informatie, e-boeken, documenten en lidmaatschappen bij elkaar in één systeem. http://login.onderneemhetonline.nl

Wat kan ik zelf doen met het systeem?

De website, webshop en communicatie platform zijn voor u 24 uur per dag 7 dagen per week toegankelijk om deze naar eigen inzicht aan te vullen, te wijzigen en berichten te verzenden. Bij de service zit maandelijks een servicepakket waarmee u uw berichten, afbeeldingen en andere media naar ons in kunt sturen zodat wij deze voor u plaatsen. U hoeft hier geen gebruik van te maken, u kunt dit zelf ook of naar eigen inzicht aanvullingen op doen.

Hoe kan ik aanmelden?

Klik dan op de knop hieronder. U gaat naar onze member service website en vult daar uw gegevens in. Uw aanvraag wordt verwerkt en wij nemen contact met u op over de invulling.  Binnen twee weken kunt u al op een professionele manier online vertegenwoordigd zonder dat het u direct veel geld en tijd kost.
Na deze opstart betaald u per maand een vast bedrag per automatische incasso.

Aanmelden voor website marketing totaal service