Huur een website zonder opstart kosten

Iedere ondernemer heeft een website nodig. Het is minimaal het visitekaartje van je onderneming en in veel gevallen ook je systeem om je online vindbaar te maken. Huur een website en betaal een vast bedrag per maand zonder opstart kosten
Met het huren van een website komt voor iedereen een professionele online aanwezigheid binnen ieders mogelijkheid. Dit kan zowel voor starters, zzp en eenpitters als ook voor grotere ondernemingen interessant zijn.

Alle voordelen op een rijtje

 • Complete professionele website
 • Aangepast op uw wensen
 • Vast maandelijks bedrag
 • Geen opstart kosten
 • Betrouwbaar systeem
 • Zelf aanpassen en beheren mogelijk
 • Diverse uitvoering
 • Responsive designs
 • Optimalisatie voor zoekmachines
 • Ook mogelijk via eigen domeinnaam
 • Inclusief lidmaatschap website club onderneemhetonline.nl

De tijd dat een website gemaakt moest worden door dure programmeurs ligt achter ons en steeds vaker kunnen kosten voor een website bespaart worden door het gebruik van slimme systemen. Voor website ontwikkelaars betekent dit dat ze eenvoudiger te werk kunnen gaan en deze besparingen aan jou als gebruiker door kunnen geven.

Vaak zijn de opstartkosten voor een website een forse investering voor een bedrijf. De levensduur van een website wordt steeds korter. Vandaar dat wij het mogelijk maken om een website per maand te huren.
Dit betekent dat je voor een vast en laag bedrag per maand toch kunt beschikken over een professionele website zonder dat vooraf moet investeren.
Dit maakt je onderneming enorm flexibel en door het beschikbaar blijven van gelden kun je die voor andere investeringen gebruiken.

onepage-featured-voorbeeld

onepage voorbeeld

Een website naar behoefte

Niet iedereen heeft eenzelfde soort website nodig. De een wil alleen een duidelijk en overzichtelijk online visitekaartje en de ander wil volop gebruik maken van alle e-commerce mogelijkheden.
In de loop der tijd kan de behoefte ook wisselen en iedere keer een nieuwe website kan erg kostbaar zijn. Met onze website verhuur service is het mogelijk om naar behoefte de website te ontwikkelen. De website verhuur service kent diverse toepassingen. Er is er altijd wel een die voor jou als basis kan dienen. Heb je naast een website behoefte aan een full service marketing, dan is onze website marketing de betere keuze voor je. Deze is ook met een maandelijks vast tarief.

Je hebt al een professionele website voor slechts € 10,- per maand

Een website op maat maken is nog steeds kostbaar. Door de steeds betere technieken is het nu mogelijk om snel een professionele website te kunnen maken. Hier is wel specialistische kennis voor nodig. Hoe complexer de website is, des te meer tijd een gespecialiseerd iemand daar aan moet besteden om dit te maken.
We zien echter vaak dat websites voor langere tijd in gebruik zijn en dat vanwege de moderne technieken deze ook eenvoudiger aangepast kunnwn worden. Dat is precies de reden dat wij er vertrouwen in hebben dat je bij ons voor langere tijd gebruik wil maken van onze diensten.
Met dit uitgangspunt hoeven we niet direct onze volledige investering terug te verdienen, maar spreiden deze uit over een langere periode van betalingen.
Zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit kan je via onze service al beschikken over een professionele website voor slechts € 10,- per maand. Dit is inclusief het ontwerp, hosting en lidmaatschap van de onderneemhetonlien.nl website club*.
Bekijk hier je mogelijkheden

Extra bonus: gratis lidmaatschap onderneemhetonline.nl website club

Huur je een website via onderneemhetonline, dan krijg je automatisch ook gratis toegang tot de website club van onderneemhetonline.nl. Dit is een extra service voor leden van onderneemhetonline.nl met daarin informatie, tips en wetenswaardigeheden over het zelf maken en onderhouden van websites. Tevens zijn enkele speciale onderwerpen opgenomen zoals het online ontvangen van geld via je website en zoekmachine optimalisatie. Met deze informatie kun je je websites verder verbeteren en optimaliseren.

Kies de juiste huurwebsite

Niemand wil teveel betalen. Daarom hebben wij meerdere invullingen voor een huurwebsites. Je kunt dan je huurwebsite aanpassen naar je eigen behoefte. Dit kan vanaf een eenvoudige opzet van de één pagina huurwebsite “Onepage” tot een uitgebreid systeem met e-commerce/webshop toepassingen.
Kijk op de keuzepagina voor de beste mogelijkheden voor een huurwebsite en de prijzen.

 

Bekijk hier je opties en bedragen voor een eigen huurwebsite

huur per maand een website