e-boeken onderneemhetonline

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

E-boeken van onderneemhetonline.nl
Mijn sociale netwerk, mijn financiële vrijheid

Vanaf nu kunt u ook uw persoonlijke netwerk omzetten in echt geld; niet eenmalig, maar blijvende maandelijkse inkomsten!
E-boek in .pdf format
Auteurs: Tom Lassing en Jos van Spelde
71 pagina's

Cursus online ondernemen
(3 e-boeken in één)

"Online geld verdienen kunt u leren! Binnen twee jaar was mijn inkomen 120.000 euro per jaar"
E-boek in .pdf format
Auteur: Tom Lassing
Bundel van 3 e-boeken
"Maak jezelf vrij!"


"Van zorgen om geld naar zorgen voor geld"
"10 manieren om je inkomen van toekomst te voorzien"
E-boek in .pdf format
Auteurs: Tom Lassing en Jos van Spelde
87 pagina's

Oplossingen voor ondernemers

Velen starten een onderneming, maar vergeten dat een vak geleerd moet worden. Er komt meer bij kijken dan een webpagina maken of laten maken en daar producten op verkopen. Wie wil slagen, bereidt zich voor, maakt plannen, doelstellingen en strategieën. Het is erg jammer om te zien dat vele enthousiaste en uitstekende ideeën vaak voor iemand tot niets leiden. Door te leren over het ondernemers vak wordt uw kans op succes vele malen groter. Leer van anderen die u voor gingen, kijk hoe hun succes ontstaan is en wat ze aangeven dat beter kan. Laat u informeren door de kamer van koophandel, belastingdienst en banken over juridische en fiscale aspecten. Laat u informeren door mensen uit de praktijk door het lezen van boeken of het bijwonen van lezingen en seminars. Dit alles voordat u de onderneming daadwerkelijk start.
Ik was verbaasd over de resultaten die Tom liet zien toen we spraken over onze business activiteiten. Enkele jaren daarvoor waren we elkaar tegengekomen en zijn beide flink aan het werk gegaan op het gebied van netwerken. Tom d.m.v. de elektronische snelweg en ik met de persoon tot persoon benadering met het bedrijf Lifestyles. Beide waren we verbaasd over elkaars resultaten toen we na 4 jaar weer bij elkaar kwamen. Het bleek dat we in dezelfde periode ongeveer een even groot netwerk op hadden weten te bouwen. Tom ongeveer 28000 en ik ongeveer 35000 mensen.
We hebben toen maar besloten om van elkaar te gaan leren en te kijken hoe twee verschillende benaderingen toch dezelfde resultaten op konden leveren. Ik las het boek Online Ondernemen. van Tom en ik zag de verschillen maar zeker de gelijkenissen. Wat me nog het meest verbaasde was dat ik in zijn boek de antwoorden vond, die ik maar niet kon vinden waarom soms dingen wel succes hadden en waarom soms ook niet. Ook zag ik dat er voor veel mensen een wereld open zou gaan als ze deze informatie in handen zouden krijgen. Toen besloot ik dat het tijd geworden was om mijn ontdekking met anderen te delen.

Jos van Spelde
Moet u eerst alles weten?
Nee, u kunt niet eerst alles weten omdat u ook ervaring op moet doen, fouten moet maken en daarvan leren. Het is ook zeer aan te raden om dingen anders te doen dan anderen, maar dan wel bewust.
In de loop der jaren is er heel veel geschreven over ondernemen. Vaak bestaan deze uit theoretische uiteenzettingen over hoe het zou kunnen zijn. De praktijk is echter meestal toch wat anders. Het vervelende is echter dat deze praktijk niet zo snel gedeeld wordt. Ondernemers zijn bang dat de concurrentie er mee aan de haal gaat en dat ze daardoor zelf minder gaan verdienen. Directe praktijkkennis is dus moeilijk te verkrijgen.

Toch zijn er wel ondernemers die dat wel doen. Tom Lassing en Jos van Spelde zijn er twee van. Ze delen hun kennis op vele manieren. De reden waarom zij dit wel doen is voor hun eenvoudig. Ze geloven er in dat je alleen door je kennis te delen verder komt in ontwikkeling. Zelf investeerden ze ieder tienduizenden euro's om kennis te verkrijgen. Ze pasten deze kennis in de praktijk toe in hun eigen ondernemingen en initiatieven en delen op hun beurt de ervaringen daarvan weer. Op deze manier zijn er talloze oplossingen voor ondernemers ontstaan.

Als u als ondernemer ver wilt komen, dan kunt u deze ervaring natuurlijk ook zelf opdoen. U leert nog altijd het meest door zelf over uw uitdagingen na te denken en er een oplossing voor te vinden. U leert zo uw eigen ervaringen opbouwen. U zou er ook voor kunnen kiezen om te kijken naar de ervaringen van anderen en daar uw plan uit trekken. Dit gaat wat sneller omdat u geen tijd verliest met oplossingen die achteraf gezien niet konden werken. Aangezien de verkeerde oplossing vaak geld kost, is investeren in kennis al snel rendabel.

Veel van hun kennis delen Tom en Jos gratis. Ze doen dit door het schrijven van artikelen op websites en door diverse nieuwsbrieven. Ook brengen ze betaalde publicaties uit in de vorm van e-boeken of informatiediensten.
Hun belangrijkste betaalde e-boeken:

"10 manieren om je inkomen van toekomst te voorzien". Hierin delen Tom en Jos hun ervaringen met hun diverse verdienmodellen. Ze hebben namelijk ontdekt dat spreiding van inkomsten en inkomstenbronnen een veel hoger inkomen oplevert dan te focussen op een of twee inkomstenbronnen.

In "mijn sociale netwerk, mijn financiële vrijheid" staat de ervaring van de opbouw van een groot contactnetwerk centraal. Tom en Jos hebben dit in de praktijk zo op weten te zetten dat ze als een van de weinigen geld verdienen met sociale netwerken

"Cursus online ondernemen" In de e-boeken over online ondernemen staat het ondernemen als affiliate centraal. Slechts 2% van de ondernemers verdient hier geld mee. Toch verdiende Tom en Jos met deze manier van werken al heel veel geld. In de e-boeken bundel staat alles over hoe ook u tot de weinigen kunt gaan behoren die wel geld verdient met affiliate marketing.

www.onderneemhetonline.nl ondersteunt u in uw activiteiten en geeft u de mogelijkheid om uzelf te informeren als u wilt starten en ook nog als u al gestart bent. Dit doen wij door:

  • het voor u selecteren van informatie
  • uitgeven van nieuwsbrieven
  • het op de markt brengen van e-boeken
  • het geven van seminars en lezingen over ondernemen.

Schrijf nu in op de gratis nieuwsvoorziening van www.onderneemhetonline.nl Dé e-mail en blog informatie voor online ondernemers, netwerkers en ondernemende particulieren

 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu